Tagjaink

Alföld Tüzép - Tagok listája

Bogépfa Kft.

Elérhetőségek
Kecskemét, Talfája 304.
Tel.: 06-76-402-168
Mobil: 06-30-224-1985
Honlap: www.bogepfa.hu
Facebook: www.facebook.com/bogepfatuzep
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitva tartás
H-P: 8:00-16:00
Szo: 8:00- 12:00


Rólunk
BOGÉPFA, azaz a BOGnár család vállalkozása, amely ÉPítőanyagok és FAtermékek kereskedelmével foglalkozik . 1992 óta foglalkozunk építőanyag kereskedelemmel. Jelenlegi formában 1999 óta működik és azóta a termékpalettát folyamatosan bővítjük, telepünket fejlesztjük. Célunk a vevő maximális kiszolgálása és arra törekszünk, hogy elégedetten távozzanak tőlünk. Az építkezés miattunk nem állhat le, ezért a megrendelt anyagok kiszállításánál ügyelünk arra, hogy minden a megfelelő időben kiérkezzen. Mivel az építkezés, felújítás alapja egy jól szervezett rendszer, ezért egyes termékeinket „rendszercsomagokban” kínáljuk: hőszigetelő-, kerítés-, gipszkartonrendszerek.  Így az azonos minőség mellett kedvezőbb árakat tudunk biztosítani.

Az ömlesztett anyagok mellett (sóder, marozsi homok, sárga homok, murva, mosott kavics stb.), a falazáshoz szükséges anyagokon át (tégla, vakolóhabarcs, falazóhabarcs  stb.), födémrendszerek, vasanyagok, fenyőfűrészáru, tetőfedő anyagok széles palettája kapható.

Tags: