Tagjaink

Alföld Tüzép - Tagok listája

Bata Tüzép Kft.

Elérhetőségek
4080 Hajdúnánás, Árpád u. 26.
Tel.: 06-52-570-714
Mobil: 06-30-915-1572
Mobil: 06-30-349-5619
Honlap: www.batatuzep.hu
Facebook: www.facebook.com/batatuzep
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Rólunk
Cégünk már több, mint 10 éve foglalkozik építőanyagok értékesítésével, családi vállalkozásként. Kezdetben egyéni vállalkozásként működött, de szerettük volna a vásárlóink teljes körű igényét kielégíteni, ezért folyamatos kínálat bővítéssel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. 2004-ben adtuk át a telephelyünk jelenlegi bemutatóját, ahol helyett kapott egy modern fürdőszoba bemutató szalon. Szintén ebben az évben kezdtük el a festékek, nemesvakolatok helyszíni színkeverését, mellyel az építkezők és felújítók komplexebb kiszolgálását kívántuk megoldani. A dinamikus fejlődés miatt, 2011-ben korlátolt felelősségű társasággá alakultunk.

2014-ben az Új Széchenyi terv keretein belül sikerült festékpalettánkat kibővíteni, melynek következtében óriási festék és tapéta választékkal várjuk kedves ügyfeleinket.

A vásárlók érdekeit szem előtt tartva az évek során felépítettük gép parkunkat, mellyel bármely termék házhozszállítását, rakodását, daruzását kivitelezni tudjuk.

Vállalkozásunk napjainkban széles skáláját biztosítja a legújabb trendeknek építőipari anyagoknak, tapétáknak festékeknek, burkolatoknak, kádaknak, zuhanykabinoknak, szanitereknek, csaptelepeknek, fürdőszobabútoroknak és kiegészítőknek.

Bata Tüzép Kft. legfontosabb célkitűzései:

  • megfelelni a változó vevői elvárásoknak
  • a vásárlók gyors, pontos kiszolgálása
  • a termékek, szolgáltatások minőségének magas szinten tartása

Munkatársaink udvarias kiszolgálással és szaktanácsadással várják kedves vásárlóinkat! Látogassanak el telephelyünkre ismerjenek meg bennünket! Vásároljon családias légkör között

Tags: