Tagjaink

Alföld Tüzép - Tagok listája

Baumgartner Tüzép Kft.

Elérhetőségek
7150 Bonyhád, Sport u. 1-3.
Tel./fax: +36 30/9461-137
Tel./fax: +36 74/451-913
Honlap: https://www.baumgartnertuzep.hu/
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Rólunk

MI NEM CSAK KERESKEDÜNK — MI PARTNEREK VAGYUNK!​

Cégünk 2000-ben alapult családi vállalkozás. Fő tevékenységünk az építőanyagok forgalmazása és készbeton gyártás, melyet 2007-től fémhulladék kereskedelemmel bővítettünk. Építőanyag kereskedésünk és transzportbeton gyártó üzemünk immáron már két évtizede áll a kivitelezők, magánépítkezők és lakásfelújítók rendelkezésére.  Az otthonteremtési támogatásoknak köszönhetően egyre többen döntenek úgy, hogy felújításokba, építkezésekbe kezdenek. Egy ilyen projekt kivitelezése nem kis munka és fáradtság. Időigényes a tervezés és a megfelelő anyagok kiválasztása, megtalálása. Ez utóbbiban mi készséggel segítünk Önnek.

Kínálatunkban a hagyományos és korszerű építőanyagok egyaránt megtalálhatók. Széleskörű termékkínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb terméket/termékeket.

Egyedi kérésével is bátran forduljon hozzánk! Szaktanácsadással, személyre szabott árajánlattal, precíz és gyors kiszolgálással állunk rendelkezésére. Kérdése esetén keressen bennünket elérhetőségeinken.

Baumgartner a megbízható partner!

 

Tags: