Tagjaink

Alföld Tüzép - Tagok listája

Betonsped Kft

A Betonsped Kft.-t 1990-ben magyar magánszemélyek alapították. A Társaság többségi tulajdonosa Oszuska Zoltán, aki ellátja a Társaság ügyvezető igazgatói teendőit is. A Társaság fontosabb tevékenységei építőipari fővállalkozás keretében ipari üzemek, raktárak, lakóépületek teljes körű megvalósítása. Foglalkozunk továbbá beton- és vasbeton szerkezetek építésével, utak, közművek építésével, földmunkák kivitelezésével, ipari padlók készítésével, transzportbeton gyártással, szállítással, betonszivattyúzással, kavicskitermeléssel hidromechanikus kotróhajókkal, homokbányászattal.

A kivitelezési tevékenység 1996-ban jelentősen bővült. Ez évben készült az esztergomi kórház új sebészeti pavilonja födémemeléses technológiával. 1998-tól a Betonsped Kft. a magyarországi Japán beruházások egyik meghatározó kivitelezőjévé vált az ipari padlók, monolit beton- és vasbeton munkák, közmű- és útépítések, földmunkák terén – CLARION Nagykáta, AIKAWA Dunaújváros, MUSAHSI Ercsi, STANLEY Gyöngyös, SUZUKI Esztergom, SONY Gödöllő, TOYO SEAT Százhalombatta és Nyergesújfalu, MITSUBISHI Újhartyán, SANYO Dorog, SEWS és U-SHIN Kisbér, SUMI IMAG I-II-III Mór, MITSUBA Salgótarján, DENSO Székesfehérvár, BRIDGESTONE és ASAHI Tatabánya, stb.

A kivitelezési technológiák köre 2005-ben a csúszózsalus betonozással bővült. Az első csúszózsalus munkán több mint 10 000 m3 vasbeton beépítésével az ország legnagyobb ilyen technológiával készült gabonatárolóját építettük meg Fadd-Domboriban.

A Betonsped Kft. megalapítása óta minden évet nyereségesen zárt. A dolgozóival, beszállítóival, alvállalkozóival, valamint az állammal kapcsolatos fizetési kötelezettségeinek mindig pontosan eleget tett. Bízunk benne, hogy eddigi megbízható megrendelőink megbecsülésével, megtartásával, újak szerzésével ez a tendencia hosszú távon fenntartható lesz.

A Társaság minőségirányítási rendszere:

A Kft. legfőbb célja, hogy betongyártási-, építőipari-, valamint minden kapcsolódó tevékenysége a piaci-, megrendelői-, megbízói igényeknek minél jobban megfeleljen. Ezen célok elérésének biztosítása érdekében 2001-ben kialakításra, bevezetésre és tanúsításra került az EN ISO 9001:2000 nemzetközi szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer.

Szolgáltatásaink biztonságos színvonaltartását minőségirányítási rendszerünk és folyamatain folyamatos értékelésével, ellenőrzésével és fejlesztésével garantáljuk, valamint nemzetközi hatályú tanúsítással igazoljuk.

BETONSPED Kft.

H-2500 Esztergom, Kertész 15-17.

Tel.: +36 33 509 150
Fax: +36 33 509 151
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.