Tagjaink

Alföld Tüzép - Tagok listája

Trans-Vidia Kft.

Elérhetőségek
4551 Nyíregyháza-Oros, Nyíregyházi út 19.
Tel/Fax: 06-42-450-407, 06-42-450-884
Honlap: www.transvidia.hu
Facebook: www.facebook.com/TransVidiaKft
Központi e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Építőanyag részleg: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szerszám részleg: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyári nyitva tartás (március 1. - október 31.)
H-P: 7:00-17:00
Szo: 7:00-13:00
V: Zárva

Téli nyitva tartás (november 1. - február 28.)
H-P: 7:00-16:00
Szo: 7:00-13:00
V: Zárva


Rólunk

Már 25 éve a piacon!
Az elmúlt több, mint két és fél évtized alatt rengeteg tapasztalatot és tudást szedtünk magunkra, így bizton állíthatjuk, hogy munkatársaink udvarias kiszolgálással és szaktanácsadással várják kedves vásárlóinkat.
Fő profilunk az építőanyag és vasanyag kereskedelem, de kiterjedt barkács üzlettel is rendelkezünk, így kis túlzással nálunk minden megtalálható, ami egy otthon kialakításához szükséges.

Ha többet szeretnél rólunk megtudni, akkor kattints az alábbi linkre: www.transvidia.hu/rolunk

Néhány évvel ezelőtt belefogtunk és elindítottunk egy webáruházat, ahol már jelenleg is több ezer termék közül válogathatsz. Látogass el a www.transvidia.hu oldalra és rendelj otthonról, kényelmesen.
Minden hónapban új akciók, nyereményjátékok, érdekességek várnak!