Tagjaink

Alföld Tüzép - Tagok listája

Tömb 2002 Kft.

 

 

5. PILLÉR ÉPÍTŐANYAG KERESKEDÉS

Széles építőanyag termékkínálat mind a vállalkozók, mind a lakásépítők, felújítók számára

Ügyfélszolgálat

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 52 218 428

Hajdúböszörmény,
Külső-Debreceni u. 31.

Nyitvatartás

Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:
6:00 - 17:00
6:00 - 17:00
6:00 - 17:00
6:00 - 17:00
6:00 - 17:00
6:00 - 12.00
ZÁRVA

2020. május 15-én az 5. Pillér építőanyag kereskedés megnyitotta kapuit az érdeklődők számára. Térjen be hozzánk Ön is és tekintse meg a széles választékunkat a régió legolcsóbb építőanyag, barkács kis- és nagykereskedelmében.

Az 5. Pillér építőanyag kereskedés, barkácsüzlet és bemutató terem. A nevét onnan kapta, hogy a TÖMB 2002 Kft. tevékenységei sorában ez az 5., mellyel a cég foglalkozik. 2019-ben a Hajdúböszörményből Debrecen felé vezető 35-ös számú főút közelében lévő Aranykapu TÜZÉP-et vásárolta meg a TÖMB 2002 Kft. A meglévő épületek teljes mértékben megújultak, átépítésre kerültek.

A TÖMB 2002 Kft. csatlakozott az ország egyik legnagyobb építőanyag forgalmazó csoportjához az “Alföld Tüzép Hálózat”-hoz, mely az összes jelentős építőanyag gyártó üzemmel közvetlen szerződésben áll. Az építőipari termékek gyakorlatilag teljes palettáját lefedi a kínálat, a széles választék az áruházban nem csak azt jelenti, hogy néhány gyártó termékei találhatók meg, hanem ennél jóval többet. Komplex rendszerek, műszaki és szolgáltatási csomagok érhetők el versenyképes áron.

Az árversenyben és szolgáltatás minőségben (hidegburkolati látványtervezés 3D-ben, korrekt szakmai tanácsadás építőanyag-rendszerek, technológia megoldások kapcsán) megállja a helyét a Debrecenben található valamennyi TÜZÉP-pel, építőanyag kereskedéssel szemben is.

A cég megállapodást kötött a német Caparol vakolat és festékgyártó társasággal, mely alapján kiemelt, regionális termékforgalmazói jogokkal rendelkezik. A festékmárka mind kültéri, illetve beltéri felhasználás esetén nyújt optimális megoldást a felmerülő igényekre. A Caparol saját színkeverő gépet, valamint megfelelő technológiát is telepített a helyszínre, mely segítségével elérhető a magas minőségi szolgáltatás.

A barkácsáruházban található STALCO termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Ha egyszerűbb vagy profi eszközökre van szükség, mind megtalálható kínálatukban versenyképes áron. A lengyel gyártó termékei Hajdú-Bihar megyében kizárólagosan csak az 5. Pillér építőanyag kereskedésben érhetőek el.

A fürdőszobai berendezések, burkolatok területén mind kínálatban, mind árban állják a versenyt, amit a legegyszerűbben úgy lehet ellenőrizni, ha azonos műszaki tartalomra több helyről is kérnek árat. A csempék gyártói közül az összes hazai jelentős gyártóval, továbbá számos lengyel, olasz és spanyol partnerrel van a cég kapcsolatban.


 

Tags: