Tagjaink

Alföld Tüzép - Tagok listája

Szekeres Tüzép Kft.

Elérhetőségek
5540 Szarvas, Vágóhíd utca 2.
Tel.: 06-66-311-545
Fax: 06-66-215-743
Facebook: www.facebook.com/Szekeres-Tuzep
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Rólunk
1995-ben kezdte meg Szekeres János Egyéni vállalkozó a TÜZÉP telep működtetését.

A Szekeres név összefonódott a TÜZÉP-pel és igyekszünk ezt a hírnevet öregbíteni a mindennapos munkánk során. Családi vállalkozás a mienk, átlagosan még 4-5 alkalmazott segíti a tevékenységünket. Alaptól a tetőig szlogenünk, melynek keretében próbáljuk kiszolgálni a vevői igényeket.

A gyártó cégekkel nagyon jó kapcsolatot építettünk ki. Büszkék vagyunk rá és mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy vállalkozásunk megbízhatósága, és pontossága az első helyen szerepeljen.

Sajnos a mai gazdasági helyzet diktálja a feltételeket, mely szerint inkább a felújítások, bővítések, szépítgetések kerülnek előtérbe. Az új ház építések napjainkban igen ritkák, de mi bizakodunk benne, hogy ez a jövőben változni fog! Addig is mindent megteszünk a vevőink elégedettségéért!

Keressen bennünket: megújuló akciókkal és kedvezményes árakkal várjuk meglévő és új vásárlóinkat!

Szolgáltatásaink

  • Kiszállítás
  • Gépi rakodás
  • Szállítmányozás

Építkezik? Építőanyagot keres? Minőséget akar megfelelő áron? Segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb anyagokat és termékeket. Kérje segítségünket! 

Tags: