Tagjaink

Alföld Tüzép - Tagok listája

StilHaus Kft.

Elérhetőségek
2234 Maglód, Kossuth Lajos utca 2-4.
Telefon: 06-29-325-548
Honlap: www.stilhaus.hu
Facebook: www.facebook.com/StilHausMaglod
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
GPS koordináták
(Gamrin Nüvi 310 szerint)
N 47º 26.831'
E 19º 21.809'

Nyitva tartás
H-P: 7:30 - 16:00
Szo: 7:30 - 12:00
V: Zárva


Rólunk
Cégünk építőanyagok kereskedelmével foglalkozó családi vállalkozásként, 1987-ben alakult a Pest Megyei Maglódon. Az eltelt évtizedek alatt szakmai tudásunk mellet, kereskedelmi palettánk is megsokszorozódott. Kiemelten fontosnak tartjuk a Vevő centrikus hozzáállást, a profizmust, a barátias légkört, illetve a gyors kiszolgálást. Aki hozzánk jár vásárolni, az azért teszi ezt, mert termékeink ár-érték aránya megfelelő, a személyes kontaktus baráti, a hozzáállás, illetve a kiszolgálás is magas szinten áll.

Amiben tudunk szakmailag, és természetesen építőanyagok értékesítésében is segítünk; legyen az egy kis átalakítás, hozzáépítés, felújítás. Úgy viszonyulunk Ügyfeleinkhez, ahogyan azt Mi is elvárnánk egy bármilyen kereskedelmi egységbe belépve. Ha Nálunk vásárol, teljesen kizárt a csalódás, valóban a Ön a legfontosabb, és ezt nyugodtan ki is próbálhatja.

Reméljük honlapunk hasznos információkat tartalmaz az Ön számára, és hamarosan elégedett Ügyfeleink sorában üdvözölhetjük!

Legyen egy nagyon szép napja, Üdvözlettel:
A StilHaus Kft. csapata

Tags: