Tagjaink

Alföld Tüzép - Tagok listája

Pillér Tüzép Kft.

Elérhetőségek
5300 Karcag, Madarasi út hrsz: 2491
Telefon: 06-59-400-076
Mobil: 06-20-939-4228
Honlap: www.pillertuzep.hu
Facebook: www.facebook.com/PillerTuzep
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Rólunk

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1993-ban alakult, építőanyag kereskedelem céljából. Telephelyünk 7700 m2-en működik, melyen a hazai építőanyag gyártók és importőrök termékeit egyaránt készleten tartjuk. Vállalkozásunk felkészült kollégákkal áll rendelkezésére az építkezni, felújítani és korszerűsíteni kívánó ügyfelek részére. Import és hazai gyártók márkakereskedőjeként kiváló minőségű áruk széles kínálatával várjuk az építkezni, felújítani vágyókat, kivitelezőket, építőipari szakembereket.

Cégismertető

Vállalkozásunk ügyfélköre évről évre bővül. Ennek a bizalomnak köszönhetően próbálunk egyre magasabb minőségű szolgáltatásokat biztosítani vevőinknek úgy, hogy közben az árak mérsékelt szintjét is szem előtt tartjuk. Hozott tervből anyagszükséglet-számítást végzünk, tájékoztatjuk milyen mennyiségekre van szükség, különböző alternatívákat nyújtunk.

Személyre szabott árajánlatot készítünk Önnek!

Szaktanácsadással igyekszünk megkönnyíteni az építkezők eligazodását az építőanyagok széles palettáján, és megtalálni számukra a legmegfelelőbbet.

Abban az esetben, ha a Vásárló olyan terméket kíván vásárolni, amely akkor éppen nem található meg raktárainkban, pontos egyeztetés után megrendelheti, az áru érkezésekor mi azonnal értesítjük a kedves Vásárlót vagy igény szerint kiszállítjuk a terméket.

A vásárolt építőanyagokat rövid határidővel kedvezményesen kiszállítjuk az építkezés helyszínére. Gyártótól való megrendelés esetén a termékeket díjtalanul juttatjuk el a kijelölt helyre. Ehhez saját szállító- és rakodógépekkel rendelkezünk. Vásárlóink részére igény szerint gépi rakodást illetve daruzást biztosítunk. Jelenleg 3 teherautónk végzi az építőanyagok be és kiszállítását, melyek közül kettő nagy teljesítményű daruval is rendelkezik. A gyors rakodás érdekében segítőkész árukiadóink és rakodógépeink állnak Vásárlóink rendelkezésére.