Tagjaink

Alföld Tüzép - Tagok listája

Kaszap Tüzép Kft.

Telephelyeink

Nagykőrös

Elérhetőségek
2750 Nagykőrös, Csongrádi út 19.
Mobil: 06-30-627-62-12
Nyitva tartás: H-P: 7-17h, Sz: 7-12h
Honlap: www.kaszaptuzep.hu
Facebook: www.facebook.com/kaszaptuzep
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kocsér

Elérhetőségek
2755 Kocsér, Szabadság utca 48.
Mobil: 06-30-365-19-78
Nyitva tartás: H-P: 6-20h, Sz: 6-20h, V: 6-20h
Honlap: www.kaszaptuzep.hu
Facebook: www.facebook.com/kaszaptuzep
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

Törtel

Elérhetőségek
2747 Törtel, Ceglédi út 20.
Mobil: 06-30-565-97-66
Nyitva tartás: H-P: 8-17h, Sz: 8-12h, V: Zárva
Honlap: www.kaszaptuzep.hu
Facebook: www.facebook.com/kaszaptuzep
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Rólunk
A kedves böngésző bizonyára ismeri
a három kismalac meséjét – ha nem ugrik be, gyorsan elmondjuk a történetet: az első zsúpszalmából, a második deszkából, a harmadik téglából épít magának házat. A garázda farkas az első kettőt könnyedén összezúzza, a harmadik kismalac téglaháza viszont alaposan megtöri a lendületét, olyannyira, hogy a végén a kéményen keresztül forró vizes kondérba pottyan.

No de mi ebből a tanulság? A mi számunkra pillanatnyilag annak felismerése, milyen életbevágóan fontos lehet a megfelelő minőségű építőanyag beszerzése. Nos, ha ön nálunk, a nagykőrösi székhelyű Kaszap tüzép valamelyik telepén vásárol, nyugodtan alhat – sem a farkas, sem az időjárás, sem a múló idő vasfoga nem tehet kárt a házában.

Igaz, manapság nem egyszerű az építkezők élete – mi azon dolgozunk, hogy a magunk eszközeivel megkönnyítsük a hozzánk fordulók dolgát. Nálunk mindent egy helyen, kedvező áron szerezhet be: a kötelező cement, tégla, homok mellett ellátjuk a kívánságának megfelelő csempével, padlólappal, szaniteráruval. Kereshet, és találni is fogbetontermékeket, faanyagokat, falazó- és falburkoló anyagokat, festékeket, kötőanyagokat. Nyílászárók, vasáruk, szerszámok, szigetelő- és tetőfedő anyagok széles választékával is várjuk, és minden mással, ami csak egy új épület elkészítésénél szóba kerülhet.

Specialitásunk, hogy helyben, az ön igényeihez igazodva keverünk be bármilyen színárnyalatú, kiváló minőségű vakolatokat – így álmainak nem szabhat határt semmi. Aházhoz szállítás gondjait is levesszük a válláról – nálunk beszerzett építőanyagátteherautónkra emeljük, egyenesen a helyszínre szállítjuk, és szakszerűen lepakoljuk.

Építse meg a legjobb anyagokból otthonát, mint az a legokosabb, a harmadik kismalac.Igaz, jut eszünkbe, ha a második a mi deszkánkból építi a házát, talán korábban ér véget a mese és a farkas földi pályafutása. De nem mesélünk tovább: inkább bizonyosodjon meg róla, hogy színigazat beszélünk: keressen minket, hogy segíthessünk…

 

 

Tags: